Totaaloplossing voor
uw centrale verwarming

Bij MDO Utilities weten we hoe belangrijk energie is, maar weten wij ook dat u niet zit te wachten op de hoge kosten die erbij kunnen komen kijken. Daarom is het belangrijk om de juiste verwarmingssystemen te installeren waar u jarenlang van kunt profiteren. Onze experts bieden hiervoor de juiste oplossingen die passend zijn bij uw situatie.

Centrale verwarming

Centrale verwarming

Een goed werkende centrale verwarming is onmisbaar in uw bedrijfspand en woning. Niets is namelijk lekkerder én gezelliger dan werken of thuis komen in een verwarmde ruimte. Hiervoor wilt u natuurlijk dat de cv-ketel zonder problemen, risico’s en onnodige kosten werkt. Bij MDO Utilities bent u daarom aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw centrale verwarming op de juiste manier wordt geïnstalleerd en zullen deze ook voor u om de twee jaar onderhouden. Problemen met uw cv-ketel? Een van onze experts komt graag bij u langs om het probleem te verhelpen

<span>Uw expert</span> voor al uw onderhoud en herstellingen

Uw expert voor al uw onderhoud en herstellingen

Naast dat wij uw centrale verwarming installeren, kunt u ook op ons rekenen voor al uw onderhoud en herstellingen. Na 15 tot 20 jaar neemt de werking van uw cv-ketel af. Bij MDO Utilities helpen wij u graag met herstellen van uw cv-ketel. Ook kunt u er voor kiezen om uw cv-ketel te vervangen door een zuiniger model. De aanschaf van een nieuwe cv-ketel is misschien een greep uit de portemonnee, maar vanwege een hoger rendement heeft u deze kosten al snel weer terug. Wilt u uw cv-ketel laten vervangen? Dan kunt u rekenen op de experts van MDO Utilities. Wij zorgen ervoor dat uw cv-ketel snel en zonder problemen is vervangen voor een nieuw model.

Verwarmingssystemen

Verwarmingssystemen

Een verwarmingssysteem bestaat steeds uit drie elementen: een warmte-opwekker, zoals een cv-ketel of warmtepomp, een distributiesysteem en een warmteverdeler. De warmte wordt doorgaans opgewekt door gas, stookolie, elektriciteit en/of groene energie.

Gas

gas

Een verwarming op gas (aardgas, butaan of propaan) biedt heel wat voordelen ten opzichte van stookolie of elektriciteit. Het is beter voor het milieu, relatief goedkoop én eenvoudig te onderhouden.

Elektriciteit

Elektriciteit

Bij een elektrische verwarming wordt elektriciteit omgezet in warmte aan de hand van een installatie. Bijvoorbeeld een elektrische radiator.

Stookolie

stookolie

Stookolie, ook bekend als mazout, wordt vaak gebruikt als brandstof voor een verwarmingssysteem. Een moderne stookolieketel en -brander kan mazout erg efficiënt omzetten in warmte.

Warmtepomp

warmtepomp

Wanneer u kiest voor een warmtepomp, profiteert u ook voor 60% zuiniger dan wanneer u kiest voor een traditionele cv-ketel. Een warmtepomp neemt gratis energie af uit de omgeving. Dit kan uit de bodem, uit het water of uit de lucht komen.

HVAC-installaties

HVAC-instalaties

HVAC-installaties worden in woningen en publieke ruimtes toegepast voor de beheersing van het klimaat in het gebouw. HVAC is een afkorting van de Engelse woorden Heating, Ventilation & Air Conditioning.