MDO utilities voor al
uw sanitaire oplossingen

Het toilet en de badkamer zijn één van de meeste gebruikt ruimtes in zowel particuliere woningen als bij bedrijven. Daarom wilt u wel dat al uw sanitaire voorzieningen optimaal werken. Bij MDO Utilities kunt u terecht voor alle installaties, herstellingen en onderhoud van uw sanitair. Met een sterk team van erkende en geregistreerde aannemers bent u bij MDO Utilities in goede handen.

<span>Totaalpartner</span><br> voor al uw nieuwbouwprojecten

Totaalpartner
voor al uw nieuwbouwprojecten

MDO Utilities kan u assisteren bij de volledige nieuwbouw installatie van uit sanitaire voorzieningen. Samen met u bespreken wij al uw wensen door en bekijken we de mogelijkheden. Onze experts zijn gespecialiseerd en getraind om al uw tegelwerken te plaatsen, leidingen aan te leggen, het plaatsen van uw bad en/of douche en het installeren van het badkamer meubel. Maar ook voor het aansluiten van uw nieuwe boiler én de eventuele reparaties en periodieke onderhoud hiervan bent u bij ons aan het juiste adres. Het volledige project van A tot Z nemen wij in handen en brengen dit voor u tot een goed eind.

<span>Badkamer toe aan renovatie?</span><br> Ook dan kunt u rekenen op MDO utilities

Badkamer toe aan renovatie?
Ook dan kunt u rekenen op MDO utilities

Heeft u badkamer nood aan een stevige renovatie? Bij MDO Utilities doen wij dit met plezier! Wij kunnen assisteren bij zowel kleinschalige ingrepen als grote renovatiewerken. Of u nu enkel een nieuwe kraanwerk wenst, of dat uw volledige badkamer blanco moet worden gestript, bij ons kunt u altijd rekenen op de assistentie van onze vakmensen. Daarnaast staan wij ook paraat bij een lekkende kraan of verstopt toilet. Wat uw situatie ook is, onze loodgieters kunnen u bijstaan bij elke gewenste aanpassing of herstelling.

Bent u op zoek naar erkende loodgieters<br> voor uw sanitair project?<br> <span>MDO utilities staat voor u klaar</span>

Bent u op zoek naar erkende loodgieters
voor uw sanitair project?
MDO utilities staat voor u klaar

De vakmensen van MDO Utilities staan altijd paraat voor iedere uitdaging. Wij lopen niet weg voor problemen en moeilijke situaties, maar pakken deze opdrachten juist met beide handen aan. Bent u op zoek naar specialisten voor uw nieuwbouwproject? Of staat er een renovatie van uw badkamer op de planning? Wat uw situatie ook is, wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.