Loft in Zottegem

-

MDO Utilities als <span>hoofdaannemer</span> van een luxe loft

MDO Utilities als hoofdaannemer van een luxe loft

Bij MDO Utilities zijn wij de totaalpartner voor u. Wij hebben als hoofdaannemer een indrukwekkend project mogen realiseren waarbij wij de volledige binneninrichting van een loft hebben verzorgd. De bovenverdieping boven de autogarage GDC was een casco nieuwbouw, die volledig diende afgewerkt en ingericht te worden. MDO Utilities heeft als hoofdaannemer de complete coördinatie op zich genomen en de werkzaamheden van begin tot eind begeleid. In samenwerking met Motion Planet hebben wij deze nieuwbouw tot luxe loft mogen omtoveren.

Van casco nieuwbouw naar <span>droomwoning</span>

Wij hebben onder andere de elektriciteitsvoorziening, de warmtepomp, de vloerverwarming, het sanitair en de ventilatie geïnstalleerd. Daarnaast hebben wij ook de binneninrichting verzorgd, waaronder de keuken, dressing, badkamer, sauna en terras. Het resultaat is een prachtige functionele loft waarbij alle elementen perfect op elkaar zijn afgestemd. Dit project is een mooi voorbeeld van de expertise en veelzijdigheid van onze werkzaamheden bij MDO Utilities.

Bent u benieuwd geworden en wilt u ook uw binneninrichting laten aanpakken door MDO Utilities? Of wilt u de installatie, herstelling en onderhoud van uw centrale verwarming, sanitair of elektrische installaties op orde krijgen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de video

Unieke loft
in centrum Zottegem