MDO Utilities is
meer dan een bedrijf

Het team van MDO Utilities bestaat uit erkende en geregistreerde aannemers die instaan voor de installatie, herstelling en onderhoud van uw centrale verwarming, sanitair en elektrische installaties. Huishoudelijk én industrieel. Daarnaast focussen wij ons op de binneninrichting en alles wat daarbij komt kijken.

Uw partner in regio <span>Zottegem-Gent-Oudenaarde </span>

Uw partner in regio Zottegem-Gent-Oudenaarde

Ons doel is om al onze klanten te kunnen behelpen in een straal van 25km rond Zottegem, waar onze hoofdzetel is. MDO Utilities is uw partner in de regio, die voor u snel klaarstaat. Uw lokale partner in installatie, herstelling en onderhoud van uw centrale verwarming, sanitair en elektrische installaties.

Maak kennis met <span>MDO Group</span>

Uw totaalpartner

Maak kennis met MDO Group

MDO Utilities is onderdeel van MDO Group. MDO Group is een bevoorrecht partner van verschillende producenten en leveranciers van allerlei soorten opslagsystemen en magazijntoepassingen, maar dus ook voor installatie, herstellingen en onderhoud van uw centrale verwarming, sanitair en elektrische installaties.

In het algemeen kan MDO Group een totaaloplossing voor u voorzien in uw magazijn. Naast de montage en demontage van nieuwe opslagsystemen kunnen wij u bijstaan bij eventuele elektriciteitswerken via onze zusterfirma MDO Utilities of u assisteren bij de implementatie van een nieuw voorraadbeheersysteem. Voor meer informatie over MDO Group kunt u een kijkje nemen op onze website: www.mdogroup.be

Uw uitdaging
bespreken?

Contactformulier

Bij MDO Utilities lopen wij niet weg van problemen. Wij denken alleen in oplossingen. Daarom pakken wij graag iedere uitdaging met beide handen aan. Zit u met een probleem en wilt u graag met ons in contact komen, vul onderstaande formulier in en we nemen contact met u op.