Uw totaalpartner in
HVAC, sanitair, elektriciteit
& binneninrichting
in de regio Zottegem-Gent-Oudenaarde

Bent u net verhuisd naar een nieuw pand in regio Zottegem-Gent-Oudenaarde en op zoek naar een erkend bedrijf voor de installatie van uw verwarmingsinstallatie? Of heeft uw elektrische installatie onderhoud nodig? Dan is MDO Utilities dé totaalpartner in de regio Zottegem-Gent-Oudenaarde die u zoekt. Ons team bestaat uit erkende én geregistreerde aannemers die al uw zorgen uithanden nemen.

Specialist in <br><span>HVAC-installatie</span>

Specialist in
HVAC-installatie

Naast dat wij instaan voor de installatie, herstelling en onderhoud van uw centrale verwarming, sanitair en elektrische installaties zowel thuis als industrieel, specialiseren wij ons eveneens in HVAC-installaties (Heating, Ventilation & Air Conditioning). Zo kan het klimaat in private én publieke gebouwen eenvoudig worden beheerst. Maar ook voor de binneninrichting en alles wat hierbij komt kijken, zoals de montage van modulaire systeemwanden als scheidingswand of als deel van een bureelcabine/cafetaria kunt u op onze specialisten rekenen.

<span>MDO utilites </span><br>voor al uw uitdagingen

De specialisten van MDO Utilities gaat uitdagingen niet uit de weg. Sterker nog, wij pakken deze met beide handen aan. Wij denken áltijd oplossingsgericht met u mee. Van het installeren van een verwarmingsketel tot aan het renoveren van uw badkamer. Onze experts staan voor iedere vraag of uitdaging paraat om deze zo snel mogelijk voor u op te lossen. Heeft u nog vragen, of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.