MDO utilities
totaalpartner voor al uw
elektrische installaties

Bij MDO Utilities kunnen elektriciteitswerken in brede zin van het woord opgevat worden. Samen in overleg met u zorgen wij ervoor dat alle elektriciteitswerken volgens uw wensen verlopen. Zowel voor renovatiewerken als nieuwbouwprojecten kunt u reken op onze vakmanschap. Maar ook voor meer specifiekere werkzaamheden staan wij voor u klaar.

<span>Domotica</span>

Domotica

Domotica staat voor de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Uw wooncomfort wordt hierdoor aanzienlijk verhoogd. De specialisten van MDO Utilities staan voor u klaar bij zowel kleine als grote werken. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat er een alarminstallatie geïntegreerd worden in uw domotica systeem. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden op de markt en assisteren u bij de installatie en bekabeling in uw woning.

Goed functionerende elektrische installaties in uw huishouden zijn van het uiterste belang voor uw comfort én veiligheid. Om de veiligheid te garanderen dienen elektriciteitswerken steeds uitgevoerd worden volgens de bepalingen van het Algemeen Reglement op de Elektrische installaties (AREI). Bij MDO Utilities zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van elektriciteitswerken waarbij veiligheid voorop staat.

<span>Uw zonnepanelen</span> <br>expert

Uw zonnepanelen
expert

Tegenwoordig wilt iedereen een steentje bijdragen aan een duurzamere wereld. Ook bij MDO Utilities houden wij ons bezig met het installeren van hernieuwbare energie, zoals zonnepanelen. Wij werken alleen met de beste soort zonnepanelen die u helpen aan meer groene energie. Onze experts zijn gespecialiseerd en hebben jarenlange ervaring. Hierdoor weet u zeker dat de installatie van uw zonnepanelen in goede handen is.

Hernieuwbare <br><span>energie</span>

Hernieuwbare
energie

Er zijn verschillende manieren om zelf groene energie op te wekken en te verbruiken. De meest gekende vorm van hernieuwbare energie voor particuliere is zonne-energie, maar ook geothermie (aardwarmte) en warmtepomp technologie kan dienst doen als duurzame energiebron.