Adobe Stock 259007177
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask
 

Elektriciteitswerken kunnen bij MDO Utilities in de brede zin van het woord opgevat worden. Wilt u uw verouderde elektriciteitsbedradingen vernieuwen of deze een update geven, zodat deze voldoen aan de geldende wettelijke normen? Of bent u begonnen aan een nieuwbouwproject en wilt u een veilig elektriciteitsnetwerk installeren met alles erop en eraan?

Zowel voor renovatiewerken als voor een nieuwbouwproject kunt u bij onze firma terecht!

Naast bovengenoemde ingrijpende werken kunnen wij u ook assisteren bij kleinere en middelgrote elektriciteitswerken, zoals het plaatsen van verlichting of het onderhouden van uw zekeringskast. Onze elektriciens kunnen u eveneens bijstaan bij de installatie van uw domotica en/of alarmsysteem.

Adobe Stock 18178581

MDO Utilities werkt zowel voor particulieren (B2C) als bedrijven (B2B). Onze zusterfirma MDO Technics is gespecialiseerd in magazijninrichting. Naast de montage, demontage en onderhoud van opslagsystemen kunnen wij eveneens uw partner zijn voor de elektriciteitswerken in uw magazijn, bv. de verlichting in een legbordenmagazijn.

Nieuwbouw

MDO Utilities staat klaar om de elektriciteitswerken van uw nieuwbouwproject in handen te nemen.

De elektrische plannen dienen opgesteld te worden, er moet gelet worden dat er voldoende elektrische aansluitingen zijn én er kan reeds nagedacht worden waar de elektrische leidingen zullen komen te liggen.

Hierbij moet er rekening gehouden worden met het aantal stopcontacten, de verlichting en de plaats van de zekeringkast, de kern van uw elektrische installaties. Bij de aansluiting, bekabeling of vervanging van de zekeringkast schakel je best een vakman in.

De professionele elektriciens van MDO Utilities staan steeds voor u klaar!

Renovatie

In sommige gevallen zijn de elektriciteitsbedradingen verouderd en dient de elektriciteit vernieuwd te worden.

Dit kan het geval zijn wanneer de elektriciteit afgekeurd wordt of wanneer men deze wilt uitbreiden. MDO Utilities neemt dit voor zijn rekening!

In het geval dat u de elektriciteit wenst uit te breiden, dient er een stroomkring toegevoegd worden. Dit impliceert dat je de elektrische installatie moet verzwaren, hetgeen we via uw netbeheerder kunnen regelen.

Daarnaast staan wij ook paraat bij kleinere elektriciteitswerken (bv. nieuwe verlichting) of noodsituaties (bv. een stroompanne).