Adobe Stock 226290092
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask
 

Domotica

Domotica staat voor de integratie van technologie en diensten, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Uw wooncomfort wordt hierdoor aanzienlijk verhoogd.

Daarnaast kan er een alarminstallatie geïntegreerd worden in uw domoticasysteem. De mogelijkheden van de industriële bedrijfsautomatisering worden als het ware toegepast op uw woning.

MDO Utilities kan u informeren over de verschillende mogelijkheden op de markt en u assisteren bij de installatie en bekabeling in uw woning.

Veiligheid

Goed functionerende elektrische installaties in uw huishouden zijn van het uiterste belang voor uw comfort én veiligheid. Om de veiligheid te garanderen dienen elektriciteitswerken steeds uitgevoerd worden volgens de bepalingen van het Algemeen Reglement op de Elektrische installaties (AREI).

Elektriciteitsinstallaties dienen daarnaast vaak gekeurd te worden, zoals bij een nieuwe, uitgebreide, verzwaarde of gewijzigde installatie. Ook bij de verkoop van een woning moet de elektrische installatie vaak verplicht gekeurd worden.

AREI 2