Adobe Stock 100335469
 
mdo-logo-mask
mdo-logo-mask
 

Bij een elektrische verwarming wordt elektriciteit omgezet in warmte aan de hand van een installatie, bv. een elektrische radiator.

U kunt reeds gebruik maken van deze vorm van verwarming door aangesloten te zijn op het stroomnet. U zult zich nooit moeten bezighouden met de bevoorrading of opslag van brandstof.

Een elektrisch verwarmingssysteem staat garant voor goede prestaties en energiebesparing, indien u gebruik maakt van de juiste apparaten. De nieuwe modellen zorgen voor een optimaal comfort én zijn energiezuinig, in tegenstelling tot de oudere modellen. MDO Utilities kan u helpen bij de keuze van uw toestel én de installatie ervan.

Een elektrisch verwarmingssysteem is eenvoudig te installeren. Uw installatie dient te voldoen aan de wettelijke normen en de radiatoren dienen veilig bevestigd te worden op een plek naar keuze. Het materiaal is volledig modulair, wat betekent dat u alles kunt aanpassen hoe u het wilt. Alle apparaten staan los van elkaar en werken autonoom.

Tenslotte heeft u bijna geen onderhoudskosten, aangezien u wettelijk geen onderhoud dient in te plannen voor uw elektrisch verwarmingssysteem.

Adobe Stock 18178581