mdo-logo-mask
mdo-logo-mask

Dakwerken

Wilt u uw dak renoveren, isoleren of uitbreiden? Dient uw dak hersteld te worden ten gevolge van stormschade? MDO Utilities kan u hierbij assisteren!

Wij hebben ervaring met verschillende type daken (plat, hellend of zadeldak) én materialen (roofing, zink, leien, EPDM).

Het is belangrijk om de dakconstructie in de gaten te houden. Hiermee bedoelen wij de balken, platen en het gewapend beton die uw dak rechthouden. Deze dakconstructie kan verouderd zijn of beschadigd raken door vocht, storm of houtworm. Het is echter niet altijd nodig om dit volledig te vervangen. In de meeste gevallen kan de dakconstructie gedeeltelijk vervangen of versterkt worden.

Dakwerken

Laswerken

Laswerken

Zijn er bepaalde laswerken die u wenst te laten uitvoeren, klein of groot?

MDO Utilities staat steeds voor u klaar!

Tweedehands materialen

Zoekt u tweedehands materiaal voor uw centrale verwarming, sanitair of elektriciteit?

MDO Utilities heeft verschillende zaken in stock, die wij voor een eerlijke prijs van de hand doen.

Stockage goederen

MDO Magazijn

MDO Group verzekerde zich in 2017 van voldoende opslagruimte door de bouw van een gloednieuw magazijn van ruim 2700 m² in haar hoofdzetel te Zottegem. Dit nieuw magazijn breidde de reeds bestaande magazijnruimte aanzienlijk uit.

Korte of langdurige stockage nodig voor uw opslagsystemen, onderdelen of goederen? U kan deze bij ons veilig en in de juiste condities bewaren.

Leegmaken / Opruimen bedrijf

Wilt u uw bedrijf grondig opruimen of leegmaken naar aanleiding van een overname of verhuis? MDO Utilities kan u hierbij assisteren!

  • Afbraak van uw opslagsystemen
  • Verschroten van materiaal
  • Verhuur van afvalcontainers
  • Correcte afvalverwerking

Indien gewenst en van toepassing, zijn wij een kandidaat voor de overname van uw oude opslagsystemen en/of andere magazijntoepassingen voor een correcte prijs.

Afvalcontainer 6m³ gemengd bouwafval Img 8244 2 0